11:39

10.02.2010

Дома

Вести

Контакт

Прес

Партнери

Видео

Фото

|  |
 

Џорџ за Претседател

   

 

НАПИСИ

  Написи во весници од Гроздобер(септември) 2002 Написи во весници од Житар (август) 2002 Написи во весници од Златец (јули) 2002  
  Написи во весници од Жетвар (јуни) 2002 Написи во весници од Косар (мај) 2002 Написи во весници од Тревен (април) 2002  
  Написи во весници од Коложег (јануари) 2002 Написи во весници од Житар (август) 2001 Написи во весници од Гроздобер(септември) 1999  
  Написи во весници од Житар (август) 1999 Написи во весници од Тревен (април) 1999    
         

 

 
Актуелно

ЗА ДОБРОТО НА МАКЕДОНИЈА  МАКЕДОНСКА АЛИЈАНСА  СЕКОГАШ СО МАКЕДОНСКИОТ НАРОД

 
 

 

 
  © Македонска Алијанса